VULKANIZERSKI SERVIS SUBOTICA

Najnovija Poslovna Jedinica Balkanprogres : Vulkanizerska radnja | VULKANIZERSKI SERVIS SUBOTICA

 sa ekstra ponudom PRANJE TERETNIH VOZILA 

Dragi naši klijenti i prijatlelji

Sa ponosom vam predstavljamo najnoviju poslovnu jedinicu Balkanprogres-a koja će vam pružiti širok spektar vrhunskih auto usluga na jednom mestu. Na adresi Beogradski put 225, Subotica, naša nova filijala je dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe vezane za automobile. Bez obzira da li vam je potrebna zamena guma, povoljne zimske ili povoljne letnje gume, rešenje za optiku trapa, pranje teretnih vozila, punjenje klime, akumulatori ili najkvalitetnija ulja, sada sve to nudimo na jo[ jednoj lokaciji na Severu Srbije!

Kompletna ponuda usluga:

Vulkanizerske Usluge: Sa višegodišnjim iskustvom u vulkanizerskom poslu, Balkanprogres vam nudi vrhunsku uslugu zamena i balansiranja guma. S obzirom na našu široku paletu guma po meri, sigurni smo da ćete pronaći savršene gume za vaše vozilo. Putničke gume, 4x4 gume, gume za kombi, gume za teretna vozila AGRO GUME, gume za viljuškar, industrijske i damper gume

 

Optika Trapa: Naš tim stručnjaka za optiku trapa će osigurati da vaše vozilo ima precizno podešen trapa, što će poboljšati vašu sigurnost na putu i produžiti životni vek guma.

 

Pranje Teretnih Vozila: Vaši kamioni i teretna vozila zaslužuju posebnu pažnju. Naša profesionalna ekipa će se pobrinuti za temeljito pranje i čišćenje, čime ćete očuvati izgled i funkcionalnost vaših vozila.

 

Punjenje Klime: Sa našim modernim tehnikama punjenja klime, osiguravamo da će vaša klima uređaj efikasno hladiti vaše vozilo tokom vrućih letnjih meseci.

 

Akumulatori i ulja: Balkanprogres nudi širok izbor visokokvalitetnih akumulatora i ulja za vaše vozilo, čime ćete osigurati njegovu optimalnu performansu.

 

Vaša udobnost i bezbednost su naš najveći prioritet. To dokazujemo što zahvaljujući Vašem poverenju otvaramo naš osmi servis I tako smo napravili mrežu sa podrškom za sve postojeće ali I nove klijente I mušterije. Naš tim iskusnih majstora će se pobrinuti da vaše vozilo bude u najboljem mogućem stanju.

Posetite nas na našoj novoj lokaciji Beogradski put 225, Subotica, ili nas kontaktirajte na telefon 011 440 4700 kako bismo dogovorili vaš sledeći servis.

Balkanprogres - Vaš pouzdan partner za sve auto usluge u Subotici!

 

Tagovi: Vulkanizerska radnja Subotica, Prodaja guma Subotica, Optika trapa Subotica, Pranje teretnih vozila Subotica, Punjenje klime automobila Subotica, Akumulatori Subotica, Auto ulja Subotica, Auto servis Subotica, Balkanprogres, Beogradski put 225, Telefon: 011 440 4700.