NOVA LOKACIJA, NAŠ NOVI SERVIS VULANIZER UGRINOVCI - BALKANPROGRES UGRINOVCI

 

OBAVEŠTENJE ZA SVE KLIJENTE I KORISNIKE BALKANPROGRES VULKANIZERSKIH USLUGA

Ponosno predstavljamo našu najnoviju BALKANPROGRES lokaciju - savremeni vulkanizerski servis i CENTAR za kompletnu vulkanizersku uslugu u Ugrinovcima! Smestili smo se na lokaciji Partizanska bb, gde se prethodno nalazio čuveni 2MK servis, a sve u cilju širenja naše mreže I naravno pružanja vrhunske usluge našim klijentima iz ovog dela grada.

Savremeni vulkanizerski servis

Naš novootvoreni servis donosi širok spektar usluga, sa fokusom na teretna vozila i mobilnog vulkanizera.

Evo šta možete očekivati od nas:

  1. Prodaja i servis guma ugrinovci: Pored standardnih vulkanizerskih usluga za putnička vozila, nudimo i širok asortiman guma za teretna vozila, kamione-šlepere i druge vrste transporta.
  2. Optika trapa Ugrinovci: Sa posebnim naglaskom na trapa za teretna vozila, naš servis će od 1. februara pružati usluge optike trapa i za teretne programe.
  3. Pranje teretnih vozila: Obezbedili smo specijalizovanu uslugu pranja teretnih vozila, prilagođenu potrebama šlep-službi, distributivnih centara i kamionskih prevoznika.
  4. Felne, akumulatori i ulja: Pored vulkanizacije, nudimo i dodatne proizvode poput felni, akumulatora i ulja za vaša vozila.
  5. Mobilni vulkanizer: Za vašu dodatnu udobnost, naš mobilni vulkanizer je dostupan na poziv. Bez obzira gde se nalazite, mi ćemo doći do vas i rešiti problem sa vašim gumama.
  6. Idealna lokacija za teretna vozila: Smestili smo se na lokaciji koja je idealna za teretna vozila. U blizini carinskih magacina, distributivnih centara i autoputa, obezbedili smo siguran pristup šleperima.

Posetite nas na adresi Partizanska bb, Ugrinovci    https://g.co/kgs/gfwR713

Očekujemo vas sa otvorenim vratima našeg najnovijeg vulkanizerskog servisa. Bez obzira da li vozite putničko vozilo ili upravljate teretnim programom, Balkanprogres je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode. Kontaktirajte nas već danas i dozvolite nam da vam pomognemo na putu!

 

 

NOVOSTI ZA NAŠE DRAGE PREVOZNIKE, TRANSPORTNE KOMPANIJE I NARAVNO VOZAČE!


2024 GODINU ZAPOČINJEMO SA LEPIM VESTIMA!

Balkanprogres nastavlja da širi poslovanje, pa su Vam tako od početka 2024 godine naše vulkanizerske usluge dostupne na još jednoj lokaciji - OSMOJ PO REDU!

Sama lokacija I sadržaj usluga će pre svega obradovati PREVOZNIKE, TRANSPORTNE KOMPANIJE, ali I ostale koji u okviru svog voznog parka imaju teretna vozila (šlepere, kamione, Kombije, itd..)

NOVOSTI  ZA NAŠE DRAGE PREVOZNIKE, TRANSPORTNE PARTNERE I VOZAČE!

U okviru našeg najnovijeg servisa u Ugrinovcima na adresi Partizanska bb pružamo kompletnu vulkanizersku uslugu koja premašuje vaša očekivanja. Naša poslovna jedinica u Ugrinovcima ne samo da nastavlja tradiciju kvaliteta koju smo izgradili, već i postavlja nove standarde u vrhunskoj vulkanizaciji.

Balkanprogres - Vaš partner na putu

Novi servis nije samo još jedno mesto za vulkanizaciju; to je mesto gde se tradicija i inovacija sreću kako bi vam pružile vrhunsku uslugu. Sa ponosom ističemo ključne aspekte naše ponude:

  1. Usmereni ka Teretnom Programu: Sa dodatnim fokusom na teretna vozila, pružamo širok spektar usluga od prodaje guma do optike trapa, pranja kamiona, i sve do usluga mobilnog vulkanizera.
  2. Širenje na 5 gradova: Otvorili smo vrata u 5 gradova, omogućivši našim vernim klijentima da iskoriste naše usluge bliže njihovom mestu boravka.
  3. Savremena lokacija u Ugrinovcima: Smestili smo se na savremenoj lokaciji koja je idealna za teretna vozila, pružajući bezbedan pristup šleperima i vrhunsko iskustvo u radu sa teretnim programom.

Pridružite nam se na putovanju:

Balkanprogres je vaš partner na putu. Bez obzira da li ste u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu ili sada u Ugrinovcima, računajte na nas da vam pružimo vrhunsku uslugu i proizvode.

Vidimo se u našem najnovijem servisu u Ugrinovcima!    https://g.co/kgs/gfwR713

Srdačno,

Vaš Balkanprogres Tim