MOBILNI VULKANIZER

Mobilni vulkanizer Zrenjaninski put 129, 11211 Beograd, Borča tel. 011/3290-290 mob. 064/ 8225 137

Naša mobilna vulkanizerska radionica je opremljena tako da pruži profesionalnu vulkanizersku uslugu svima onima koji se nađu u nevolji a posebno za servisiranje velikih vozila koja su do sada morali ići u servis kako bi rešili problem sa gumama. Pored usluge "pomoć na putu" moguće je dogovoriti (posebno u sezoni promena guma "leto-zima-leto") termine za naš dolazak u firme radi Vaše uštede vremena i goriva na primer, koje su neizbežne kada se mora ići u klasičan servis.
Pored brendirane opreme koja se nalazi u našoj mobilnoj radionici, posebnu pažnju smo posvetili izboru zaposlenih koji pružaju usluge za Vas. Naši prekaljeni profesionalci koji uvek znaju šta je najbolje rešenje za Vas, rešavaju brzo i kvalitetno svaki Vaš problem sa gumama.

Mobilni vulkanizer   Zrenjaninski put 129,  Beograd, Borča                        011/329-0290                    064/ 8225-137

 

 

Servis na putu - mobilni vulkanizer

Mobilni vulkanizer Vama na usluzi. Gume su najranjiviji deo vašeg vozila, one su izložene konstantnom trenju i svakako vas mogu dovesti u neprijatnu situaciju kada to najmanje očekujete. Mi smo spremni da uskočimo u pomoć i rešimo problem u svakom trenutku.

 

Servis u vašoj firmi - mobilni vulkanizer

Bez obzira na tipove i veličinu voznog parka, na vaš poziv mi smo opremljeni da vam proverimo i zamenimo gume u krugu vaše firme i na taj način vam uštedimo gorivo i vreme koje bi ste potrošili za odlazak u klasičan vulkanizerski servis.


 

Preventivni servis - mobilni vulkanizer

Ako se spremate da krenete na duži put sigurno ste postavili sebi pitanje u kom su stanju vaše gume, ako želite da budete sigurni dali su dobro izbalansirane a i da proverite dubinu šara na primer, pozovite profesionalce da vam otklone svaku pa i najmanju sumnju.

 

Sezonska zamena guma - mobilni vulkanizer

Sigurno ste već bili deo karavana koji čeka u redu kako bi u zadnji čas promenili gume i to dva puta godišnje, zašto da gubite svoje vreme, živce i novac. Po najpovoljnijim cenama i u rekordno kratkom vremenskom roku uradićemo taj posao umesto vas i to na lokaciji koja vama odgovara.