Kompanija Nortec rezultat je značajnog doprinosa znanja, iskustva, vremena, rada i ulaganja. Najbolja nagrada za Nortec tim je zahvalan kupac koji je u potpunosti zadovoljan izborom naše kompanije. Danas se Nortec proizvodi isporučuju u inostranstvu i distribuiraju na domaćem tržištu putem trgovačkih kompanija i predstavništava sopstvene savezne mreže POSHK centara za gume.

 Proizvodno postrojenje guma Nortec smešteno je u Rusiji. Dugogodišnje evropsko iskustvo, snabdevanje kompanije radnim resursima i modernom opremom omogućavaju proizvodnju pouzdanih guma u ​​skladu sa međunarodnim ekološkim standardom. Razvoj kompanije se godišnje održava intenzivnim ulaganjima usmerenim na obuku osoblja, nadogradnju opreme i tehnološki napredak.

 Počevši od trenutka proizvodnje prve gume Nortec, asortiman modela pretrpeo je značajne promene, kao i sama kompanija uopšte. Budući da su posebno otporne na habanje, Nortec gume postale su popularne na tržištu i stekle su poverenje potrošača u kratkom vremenskom periodu. Nakon što je Kompanija sigurno ušla na tržište guma, pokazala se kao snažni „igrač“, brzo reagujući na promene na tržištu. Tako je kompanija Nortec posetila međunarodnu izložbu u Nemačkoj prvi put tokom 2016. godine, gde je predstavila svoje proizvode.

 Danas razvijena linija proizvoda uključuje napredne modele guma proizvedene u najpopularnijim tipovima dimenzija: Kamionske gume Nortec tj gume za teretna vozila, traktorske gume Nortec  i industrijske gume Nortec za mašine ,kao i putnička vozila. Našim partnerima nudimo sledeće: visok kvalitet usluge i najpovoljnije cene.