GT Radial je premijum brend kompanije GITI koja postoji od 1951. godine i spada u 10 najvećih proizvođača guma na svetu. Komapnija poseduje 8 fabrika i ima širok asoritiman proizvoda (gume za autobuse,putničke,kombi,teretna vozila…) visokog kvaliteta koje izvozi u preko 100 zemalja širom sveta. Kvalitet brenda GT Radial potrđuje i to što je prva ugradnja na Schmitz i Krone prikolicama, Volvo vozilima (na Azijskom tržištu). Kao i na modelima automobila Logan, Sandero, Ciitroen Berlingo,Peugeot Partner…

GT-Radial broji 7 fabrika guma u Kini i jednu u Indoneziji koje odgovaraju osnovnim svetskim kriterijumima kvaliteta i sigurnosti kada su u pitanju procesi proizvodnje. Fabrike GT-Radial proizvode gume za kompanije Michelin i Nokian. GT-Radial nudi kompletan asortiman guma za uslužna vozila, 4×4 i putnička vozila.

GT-Radial je svrstan na deveto mesto svetskih proizvođača raznovrsnih guma. GT-Radial snabdevao je gumama kompaniju General Motor tokom dugog niza godina . Gume GT-Radial poseduju sve sertifikate koji potvrđuju kvalitet proizvoda: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 i ISO14001 koji se tiču prirodne sredine.

Na istraživanju i razvoju u ovoj kompaniji radi više od 500 ljudi.

GITI se konstantno fokusira na što bolje performanse i što veću bezbednost svojih proizvoda. Gt radial gume iskustva - Brend GT Radial se u velikoj meri razvijao tokom godina, ali su strast i želja da se potrošačima pruži vrhunski kvalitet, po što povoljnijoj ceni, ostali nepromenjeni.