Na video prezentaciji na linku nalazi se prezentacija  posvećena našem servisnom centru u Zrenjaninu.

 

https://youtu.be/ybkexetX1wU?si=XNvCKpXvV6nnstlZ

 

Posetite naš vulkanizerski servis u Zrenjaninu za sve vaše potrebe vezane za gume. Balkanprogres i Autocentar Bobek nude savremene vulkanizerske usluge, prodaju i montažu guma, popravku felni i mobilne usluge.

U saradnji sa Balkanprogresa i Autocentra Bobek, dolazimo i do naše šeste lokacije koja se nalazi na izlazu iz Zrenjanina u pravcu Beograda, na adresi Beogradska 64. Naš cilj je da pružimo vrhunske vulkanizerske usluge za sve vrste vozila koristeći najsavremeniju tehnologiju i alate.

Vulkanizerske usluge u Zrenjaninu

Savremene vulkanizerske usluge

Naš servis u Zrenjaninu nudi širok spektar vulkanizerskih usluga koje uključuju:

  • Teretni Program: Bez obzira na vrstu teretnog vozila koje posedujete, naši stručnjaci su tu da vam pomognu.
  • Prodaja i Montaža Guma: Nudimo veliki izbor guma različitih brendova i veličina, kao i profesionalnu montažu.
  • Popravka i Varenje Felni: Ako imate oštećene felne, naši majstori će ih brzo i efikasno popraviti.
  • Mobilni Vulkanizer: Naša mobilna jedinica dolazi direktno do vas, gde god da se nalazite.
  • Hotel za Gume: Čuvanje vaših guma u sigurnim i odgovarajućim uslovima tokom cele godine.

Poljoprivredni i agro program

Osim standardnih usluga, pružamo i specijalizovane vulkanizerske usluge za poljoprivredna vozila i opremu. Bez obzira da li se radi o traktorima, kombajnima ili bilo kojoj drugoj vrsti poljoprivredne mašinerije, naši stručnjaci će se pobrinuti za vaše potrebe.

Vulkanizerske usluge za motocikle

Ljubitelji motocikala mogu biti sigurni da će kod nas dobiti najbolju moguću uslugu. Bilo da vam je potrebna zamena guma, balansiranje ili popravka, mi smo tu da vam pomognemo.

Savremena oprema

Svaki naš servis centar, uključujući i ovaj u Zrenjaninu, opremljen je najsavremenijim alatima i tehnologijama. Naši savremeni uređaji omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku i popravke, dok naši stručnjaci pružaju savetodavne usluge vezane za izbor najboljih pneumatika i prateće opreme.

Za sve vrste vozila

Bez obzira na to da li imate putničko vozilo, kamion, motocikl ili poljoprivrednu mašinu, naši stručnjaci su tu da vam pomognu. Ponosni smo što pružamo usluge za sve vrste vozila, osiguravajući da svako vozilo bude tretirano sa maksimalnom pažnjom i stručnošću.

Naša lokacija

Nalazimo se na Beogradskoj 64, na izlazu iz Zrenjanina u pravcu Beograda. Ova strategička lokacija omogućava lak pristup svim našim klijentima, bilo da dolaze iz Zrenjanina ili okolnih mesta.

Kontakt Informacije

Za sve informacije o našim uslugama, radnom vremenu i cenama, možete nas kontaktirati na:

Posetite nas

Pozivamo vas da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga i stručnost našeg tima. Naši ljubazni i iskusni stručnjaci su uvek spremni da vam pomognu i pruže najbolju moguću uslugu.

FAQ

Koje sve usluge pruža vaš vulkanizerski servis? Naš servis nudi savremene vulkanizerske usluge za sve vrste vozila, uključujući prodaju i montažu guma, popravku i varenje felni, mobilni vulkanizer, hotel za gume i specijalizovane usluge za poljoprivredna vozila i motocikle.

Gde se nalazi vaš servis u Zrenjaninu? Naš servis se nalazi na Beogradskoj 64, na izlazu iz Zrenjanina u pravcu Beograda.

Da li nudite mobilne vulkanizerske usluge? Da, naša mobilna jedinica dolazi direktno do vas, gde god da se nalazite.

Koji brendovi guma su dostupni kod vas? Nudimo veliki izbor guma različitih brendova i veličina, tako da možete pronaći savršene gume za vaše vozilo.

Da li imate usluge za poljoprivredna vozila? Da, pružamo specijalizovane vulkanizerske usluge za poljoprivredna vozila i opremu.

Kako mogu da zakažem uslugu? Možete nas kontaktirati putem telefona, email-a ili posetiti našu web stranicu za sve informacije i zakazivanje usluga.

Naš vulkanizerski servis u Zrenjaninu je vaša pouzdana destinacija za sve potrebe vezane za gume i vulkanizerske usluge. U saradnji sa Balkanprogres-om i Autocentrom Bobek, pružamo vrhunske usluge koristeći najsavremeniju tehnologiju i alate. Posetite nas na Beogradskoj 64 i uverite se u kvalitet naših usluga.